MEDARBEJDERUDVIKLINGSSANGEN


"Lyden af den perfekte MUS"


Et musikalsk kammerspil om menneskets evne (eller mangel på samme) til at kommunikere med hinanden

Det splinternye og topmoderne kalendersystem ‘Plan X-appen’, har skabt kaos på afdelingen. Iben, afdelingens leder, forsøgte uden held at implementere appen mens Vibeke, afdelingens koordinator, var på barsel — og gav opgaven videre til hende, da hun vendte tilbage på arbejde. Men heller ikke Vibeke har kunnet løse opgaven, og kaosset er begyndt at kravle ind i begges privatliv. Nu mødes de to til årets MUS for at snakke om trivsel og effektivitet. Men hvor meget kan de tillade sig at tale om, og hvem har egentlig mest brug for udvikling?

Vores arbejde er et af de steder, vi tilbringer allerflest timer af vores liv. På arbejdspladsen er det vigtigt at opretholde et professionelt ydre og ikke blive for privat. Men hvad sker der, når det private ikke længere kan skjules og pludseligt vælter frem? Medarbejderudviklingssangen er en forestilling om store følelser på kontoret, om balancen mellem arbejdsliv og privatliv, og om hvorvidt man overhovedet kan adskille de to.

Dramatiker
William Lippert

Instruktør

Anastasia Holst Nørlund

Musiker og komponist

Lasse Sandkamm

Scenograf

Frederikke Dalum

Skuespiller/kunstnerisk leder af Teater Stuk

Solvej Kyung-Sook Christiansen

Lysdesign og afvikling

Emil Chase Lodberg

Skuespiller/kunstenerisk leder af Teater Stuk

Kathrine Høj Andersen

Medarbejderudviklingssangen er en co-produktions mellem Teater Stuk og Aalborg Teater. Vi glæder os til at præsentere denne nyeskrevne og nykomponerede forestilling på Aalborg Teaters mindste scene med premiere d. 29 april 2023.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst og Statens Kunstfonds Musikdramatiske Udvalg.

Desuden har vi modtaget Produktionsstøtte fra Dansk Skuespillerforbund. 

Vi er meget taknemmelige for den støtte vi har fået, uden hvilken dette ikke kunne realiseres.